Corrosivament (2008)


1. Com un himne - 5:20 [ lletra ] - [ descàrrega ]
2. (Això és) Rock - 4:54 [ lletra ] - [ descàrrega ]
(per la descàrrega, cliqueu l'enllaç amb el botó dret del ratolí i llavors indiqueu "Desar destí com...")

Les cançons de "Corrosivament" tenen associada la següent llicència Creative Commons:Reconeixement - Compartir Igual - No comercial

Seguint la línia d'EXPLICIT LYRICS (l'anterior treball) CORROSIVAMENT pretén consolidar un so que poc a poc va experimentant millores qualitatives en els mitjans de gravació de què es val.

COM UN HIMNE

El primer senzill a aparèixer (2 de gener de 2008) és Com un himne, un cant que espera, humilment, servir de company de viatge de tantes lluites vives que necessiten un treball constant i un esguard permanent.

La cançó va arribar, en la forma que té, inspirada en els ritmes amb certa monotonia que podem trobar al primer disc dels Q.O.T.S.A. (Queens of the stone age). També els Van Halen i els Pearl Jam van deixar la seva empremta en alguns moments del tema.

La gravació va comptar amb la col·laboració de Carles Cafè als cors.

(AIXÒ ÉS) ROCK

A dia 15 de febrer de 2008 arriba el segon senzill, (Això és) Rock, una mena de declaració de principis per reivindicar el rock, i un petit homenatge a tots els que ens l'han ensenyat.

En un primer moment va tenir com a nom de treball "Mestre popets", pel fet que el seu riff de base va arribar sota la influència de la cançó Master of puppets de Metallica. I la lletra és un seguit de petites ref(v)erències als mestres del rock, òbvies per a qualsevol fan, potser interessants de descobrir per a qui estigui entrant en el tema...