Déu sap que ha arribat l'hora


El podeu adquirir aquí, a partir de 4€.
Si no us és possible, podeu descarregar-vos-en les cançons (a baixa qualitat) des de la nostra PLAYLIST.

LA COMPRA DEL DISC INCLOU TAMBÉ:
Caràtula per imprimir (interior, exterior i galeta del cd)
Lletres de les cançons
2 Empaperats per a l'escriptori
L'accés a la descàrrega del concert que va fer Àcid Úric a la taverna La Terra de Vic el 29 d'Octubre de 2011 (també amb l'artwork per imprimir inclòs!

Les dificultats de temps i un benaurat i inesperat esdeveniment han anat endarrerint l'arribada del nou treball de l'ÀÚ!, però finalment, aquí el teniu: Déu sap que ha arribat l'hora!

La data de sortida: el dia 1 de Gener de 2012 (però ara ja se'n pot fer la pre-comanda).
I surt, treu el nas, en tot el seu esplendor, per la web aciduric.bandcamp.com, des d'on podreu adquirir-lo a màxima qualitat, pel preu mínim de 4€, i amb una pila de material addicional d'allò més especial per als fans, perquè, entre d'altres coses (i només fins el 31 de Gener de 2012), de regal trobareu un enllaç per descarregar l'àudio del concert d'Àcid Úric a la taverna La Terra de Vic, del passat dia 29 d'Octubre!!!
A més trobareu tota la caràtula de Déu sap que ha arribat l'hora per imprimir, les lletres i un parell de fons de pantalla per al vostre ordinador.
De la mateixa manera, si així ho desitgeu, podreu descarregar-vos el nou treball gratuïtament (però en baixa qualitat) des del web www.aciduric.cat i des de Reverbnation, mitjançant el reproductor habilitat.
Ja fa temps que es poden escoltar al web dues de les tres cançons que inclou (Néixer i morir i Últim Anònim)... perquè, i aquesta és la novetat, el treball inclou una nova cançó, C-17, afegida més o menys a darrera hora, gràcies al fet que vàrem tenir la possibilitat de fer un videoclip (amb el realitzador David Conill), per al qual teníem clar que la cançó més adient era aquesta que encara no estava gravada! Això va fer endarrerir el procés fins que el videoclip pugués muntar-se amb l'àudio tal i com li correspon, després d'haver tornat a passar per La Campaneria de Torelló, on l'Enric Carbonell ha mesclat també aquesta darrera cançó. El videoclip de la C-17 estarà també pròximanent en circulació.
(fotograma del videoclip C-17)

Els crèdits musicals del disc són els següents:

Oriol Cardona - veu, guitarra, baix, teclats
Ignasi Gilabert - bateria a C-17
Carles Badal - bateria a Néixer i morir, i a Últim Anònim
Jordi Comasòlives - baix a Néixer i morir

Últim Anònim és BSO del curtmetratge del mateix títol realitzat per Albert Salarich.
Disseny de portada i interior d'OC (amb David Planàs, Albert 'il conseglieri' Comerma, i Toni Huescar) .
Fotografia (i intendència): David Planàs.

ÀÚ!