Àcides (i excitants) novetats

Rockaires, una de les grans notícies que hem rebut i que ja podem donar a conèixer a tots els nostres seguidors: el 30 de Març serem a Hostalets de Balenyà obrint pel rocker de Buffallo (N.Y.)...

Willie Nile!!!

Malauradament la bona notícia per a nosaltres no ho és tant per a la banda que inicialment havia d'ocupar aquest privilegiat espai, Acoustic Sound Radar, que finalment no hi podran ser presents degut a una lesió del seu cantant, a qui desitgem una ràpida recuperació.

Aquí el podeu veure mà a mà amb Bruce Springsteen:


El concert inicialment programat a la Sala Crossroads de Terrassa queda aplaçat indefinidament.

A banda d'això, convidar-vos a visitar el Recull de Premsa (en constant actualització), força ple amb nombroses aparicions als mitjans, de les que us volem destacar especialment l'acústic de la cançó C-17 interpretat a El 9 Tv i les entrevistes a Ràdio Roda, Ràdio Palamós, Ràdio Sant Vicenç dels Horts (aquesta darrera "on the road", de camí cap un bolo!) i Ràdio Taradell.

Per sort tenim l'Agenda plena i segur que trobareu un concert a prop on venir-nos a veure, i per mostra del que us trobareu, un fragment de l'actuació al Rock Star Cafe de Cambrils, el passat 4 de Març:


I recordeu que des del mes de gener ja podeu veure el clip de la cançó C-17...


...amb el que promocionem el nostre darrer treball...

...Déu sap que ha arribat l'hora...

...disponible en format digital via Bandcamp.

Com sempre gràcies pel suport.

ÀÚ!