Final Gira Crucis 2011/2012

A ca l'ÀÚ! fem un punt i seguit. Aturem les màquines per fer-hi manteniment i lubricar-les de nou.

No va ser fins fa poques setmanes que vam decidir de posar nom a la ronda de concerts que vam iniciar al setembre de 2011, posant-li Gira Crucis per deixar constància de les vicissituds que ha significat dur-la endavant.

Ara, després de 22 concerts (auto-gestionats en la seva majoria), d'un llarg trajecte sense més ampara que la nostra empenta i el caliu que hem trobat en tot el recorregut, toca tancar exercici, fer recompte i balanç, recuperar forces i agafar aire per poder-ne tornar a fer, com a mínim, 22 més!

Ens agradaria cel·lebrar-ho amb tots vosaltres. Els que hem trobat pel camí, els que encara no ens heu pogut veure, aquells a qui us hagin parlat bé de nosaltres, aquells a qui no (perquè ens doneu una oportunitat!).

Què millor que fer-ho en un lloc de tradició rockera, amb pòsit i un ambient immillorable: al Cap d'Estopes de Vic.


Com a afegit especial del concert, notícies com aquesta...

http://www.ara.cat/societat/Sagreuja-pobresa-infantil-Catalunya-arriba_0_704929608.html

...ens han empès a acabar la gira amb un plus, intentant fer un servei social en un moment d'un context tant complicat i enrevessat com el que ens toca viure.

És per això que, en coordinació amb el Banc dels Aliments, us demanem que, amb la vostra assistència, porteu quelcom de menjar per fer arribar als que ho estan passant més magre, perquè avui, potser com feia molt temps que no passava, a casa nostra la crisi financera dels de dalt ens toca patir-la i pagar-la als de baix, sovint de la manera més crua: arribant al límit dels recursos per a l'alimentació dels nostres fills.

Així doncs, acabarem el Gira Crucis amb festa però també amb compromís.

Com sempre...

G R À C I E S  P E R  S E R - H I ! ! !

ÀÚ!